Gud vaa

Gud säger tll profeten att imorgon ska det ske en jordbävning eller annan katastrof
där eller där. Men gud är allsmäktig och bestämmer vad han vill eller skall hända.
Om han redan idag vet vad som skall hända i morgon, Varför förhindrar han inte det
eller låter det bli ogjort. Är han ofullkomlig? Vet men gör inget åt det, eller kan han inte?
Vem styr över jorden? . Profeter behövs endast om gud är ofullkomlig och måste varna
människor för det som han redan innan har förutbestämt. Om han vore fullkomlig så
skulle han förhindra det som skall ske. Eller är detta en enda stor marionetteater där
gud leker som han vill.

Jaha, vem hetsar upp sig ?

Ta det lugnt folk. gå in på YOUTUBE och sök på. todd bentley false. todd bentley fake.todd bentley false prophet.
Innan du skriker halleluja, så måste du gå in här.

http://www.randi.org/forumlive/showthread.php?t=115436

Homo habilis-10%

Dåren har inga problem med två sanningar som motsäger varandra.Helt fri i tanken, allt är möjligt samtidigt. Stå pall i kriget mellan ateister och kreationister. http://www.youtube.com/watch?v=H3LHxNaAU-g http://www.youtube.com/watch?v=zDHJ4ztnldQ&feature=related plus mycket mycket mycket mycket mer godis på youtube. Slå dej själv i huvudet med bibeln och skrik, jag tror jag tror jag tror, ända tills du blir helt hjärntvättad ELLER ha en levande relation med Gud. Jag uppmanar alla att tänka själva, låt aldrig någon annan styra dina tankar eller din frihet, sök alltid sanningen med ett öppet sinne, låt aldrig någon annan styra dej, speciellt ni unga. Det finns bara en logik, du får vara precis som du är och tro på vad du vill. Gud vill möta dej, du behöver inte förändras eller förändra ditt tänkande.

Munkavel

Enligt ett förslag ska alla former av kritik av religiösa föreställningar förbjudas och de som bryter mot detta ska straffas av lagen.Detta ska skrivas in i en modifierad FN-stadga om mänskliga rättigheter och åläggas alla länder.Med en sådan lagstiftning hotas romaner som Salman Rushdies "Satansverserna" och filmer som Monty Pythons Life of Brian Kanske även Hedenius Paines och Dawkins religionskritik. Och givetvis karikatyrteckningar.

Livet är underbart eller ?

Dawkins The God Delusion Brian flemming The God Who Wasnt There Zeitgeist the movie

pingstprofeten audio

I det jag glädja mig i det att jag icke behöfva hafva min dator att gå
de nu uppenbara sig de ljud som komma af glädje omedelbart till dig
du slippa ladda torrenten i det att du nu hafva adressen nedan. Klicka på
HALLELUJAJARI´S...folder i det du vilja höra det öfriga ljuden.

Markera,Klipp ut,Klistra in.

http://www.esnips.com/doc/fc08c321-f1c7-4be1-a2f3-00e61567bd7a/pingstprofeten-del-1

Vad är detta för galenskap

När en börjar prisa gud så börjar alla andra prisa gud, när en börjar tala i tungor så börjar alla
andra tala i tungor, när en reser sig eller sträcker upp händerna så gör även dom andra det.
Likadant är det hos aporna. Men det finns en sak som inte stämmer här, någonting är fel, det är så att när en börjar profetera så blir alla andra tysta. Jag frågar dej, skulle du tala i tungor om alla andra tystnade ? skulle du prisa gud om alla andra tystnade ? Vet du, att om det vore på det viset så skulle folk fråga, Var är tungotalarna ? Var är dom som prisar gud ?

Zeitgeist, The Movie

Det viktigaste är inte hur det sker utan att det sker. Om jesus aldrig funnits om muhammed aldrig funnits om abraham moses aldrig funnits, Det spelar ingen roll. Gud vill möta oss och använder dom möjligheter som finns, sanna eller falska, de spelar ingen roll. Därför ska du inte bli förvånad om spaghettimonstret helar människor och människor känner en inre frid och glädje i mötet med detta. Gud i oss, vad han heter eller hur han ser ut är inte relevant
Detta är sanningen i vågskålen. Ena sidan sanning andra sidan möte med gud (frälsning)
Om du och gud är ett så kan man överösa dej med sanningar och även om hela unversum upphörde att existera så är ni ändå ett. Du kan aldrig vinna med tal text vishet kunskap
makt våld rikedom etc etc Endast gud i dej kan vinna och bara det, därför är detta nu det viktigaste och det ska bli allt som existerar, Bara gud i dej. Det är färdigt, denna tidsålder med ritualer, att från predikstolen pådyvla någon gammal mossa, och i egenintresse eller församlingens intresse utnyttja folk som slavar eller pressa dom på pengar med väl valda bibelord som man plockat ut ur en enorm textmassa, naturligtvis bara det som passar eller gynnar egenintresset. Denna tid är nu förbi,människor är smartare än så, den gamla frukten som smakade så gott har börjat ruttna. Då måste gud finna en ny väg att nå människan.
En social gemenskap kan vara trevligt men när människan förstår vad som är orsaken bakom dessa fromma masker så spricker även försöket att nyttja denna metod. Så desperata har man blivit att man börjar hacka på allt och alla som inte passar in i den egna uppfattningen.
Nej de är så att människan har presterat sej till döds och det är inte guds fel att han måste utgjuta sin ande över allt kött, Det är vårat fel.

Till munken

Jag tror jag ska lära munken ett och annat. Hör här du munk. Så ska du göra, gå in i kyrkan vält omkring möblerna kasta ut kollekten på golvet och vråla. Ni har gjort kyrkan till en rövarkula. Peka sedan på ledarskapet och säg. Bind en kvarnsten runt halsen och kasta dej i havet, skär av dej tungan, Helveteselden väntar er. Så lyssna du munk. Så ska du göra.
Mvh. Pingstprofeten

Till nöten

Människan är så rädd så rädd för bevis som strider mot bibeln, vet du varför ? Ja det vet du, därför att man inte har en levande relation med gud,och då måste man ersätta gud med något man läst eller hört från människor. Så är det. När sedan andra ickereligiösa vill ha en levande relation med gud så får man problem. Är det konstigt ?. Om man nu förtränger denna sanning och ropar till gud. Vi vill ha väckelse. Är man inte då lite knäpp. Om man dessutom smilar upp sej och leker halleluja när någon profeterar smörja, men när profeten talar sanning då blir man arg och den riktiga människan kommer fram. Är man då inte lite knäppare. Om man dessutom ur en bok plockar bara det som passar en själv eller församlingen, och när andra sedan gör likadant så uppstår gräl och konflikter. Är man inte då det knäppaste av allt.

Åter och åter

Jag fattar inte hur ni resonerar, om profeten talar i falsett psykotskt mummlande svammlande högtidligt etc etc spelar överhuvudtaget ingen roll. Det viktigaste är att profeten berör människan. Men det vanliga svamlet som ni hyllar, jag kommer snart, väckelsen står för dörren, jag såg en syn, etc etc, är bara blaha blaha. Idag har det gått så långt att man behöver inte vara andlig för att skilja på andar. Själviskhet och uppblåsthet skiner rakt igenom. Präktiga kristna med en snygg fasad, skrapa lite på ytan och se vad som döljer sej där. Men om profeten säger sanningen, avslöjar hyckleriet, visar vem människan verkligen är därinne, ja då flyr man eller kastar ut profeten. Se själva, om någon reporter börjar ställa lite knivigare och avslöjande frågor till de som kallar sig religiösa, ja då flyr man undan eller vägrar uttala sig.
Man säger inte vem man är för då lyssnar dom inte. Så långt har det gått. Man ser inte till det som profeten talar utan till vem profeten är.

RSS 2.0